-->
Android Oyun Hileleri Apk

Android Oyunlarda Hile Nasıl Yapılır,Gerekli Uygulamalar Hangileri ?


  • android oyunlarda hile nasıl yapılır - android ve iphone telefonlarda hile nasıl yapılır - hile proğramları - hile yapmaya yarayan proğramlar - iphone hile nasıl yapılır
  • 15 Eylül 2014 Pazartesi
  • Unknown
  • 5 Yorum

Android Oyun Hileleri Apk ve hile merkezi android ve iphone oyunlarda hile nasıl yapılır ve hile yapmak için gerekli proğramlar hangileridir nelerdir gibi soruların cevabını vereceğiz . İphone oyun hileleri ve android oyun hileleri sektöründe deneyimli olduğumuz iiçin uzun uzadıya anlatacağız .
_______________________
Merhaba Arkadaslar Bu Yazımda Android Oyunlarda Nasıl Hile Yapılır Onu Anlatacağım.
Öncelikle hile yi yapabilmeniz için telefonunuzun ROOT'lu olması lazım ROOT'suz ise hile yapılmaz.
Android oyunlarda hile genelde gerçek para ile satılan altın veya oyun parası için yapılır. Bu hileler online oyunların bazılarında çalısmaktadır,tek kişilik oyunların isinde çoğunda işe yarar.
_______________________
Hileyi yapmak için ben 2 tane uygulama kullanıyorum çünkü bazı oyunlarda biri çalısmaz ise diğerini deniyorum tabii bazen ikisininde işe yaramadıgı oluyor bu programlar FREEDOM ve GAMEKİLLER.
______________________
Gamekiller i Android Markette Arattıgınız zaman bedava olarak indirebilirsiniz.
Freedom ise Android Markette yasaklanmış ve silinmiştir bu yüzden apk olarak indirip telefonunuza atıp yüklemek zorundasınız yazı sonunda iki uygulamanında linki ni vereceğim.

android ve iphone oyunlarda hile nasıl yapılır


Nasıl Kullanıldıklarına Gelirsek Gamekiller ile başlayalım.

Önce oyuna girmeden Gamekiller i acın daha sonra oyuna girin. Gamekillerin ana ekranda bi anahtar simgesi oluşacaktır. Oyuna girince oyundaki paranıza bakın mesela 500 paranız var oyunda gamekiller in anahtar simgesine tıklayın çıkan yere 500 yazıp arama simgesine tıklayın karşınıza çıkan ekranda AUTO IDENTIFY iyi şeçin.

Karşınıza gelen ekranda tek bir kod gibi sayı var ise ve 500 yazıyor ise bu oyundaki paranızdır ona tıklayın VALUE bölümünü999999 yapın yani ne kadar para istiyor iseniz onu yapın ve OK diyin daha sonra geri tusuna basarak oyuna dönün herhangi bişey alın sonra oyundaki paranıza bakın sizin yazdıgınız rakam para olarak orda gözükecek yani sınırsız paranız olacak eğer işlemedi ise oyun hileye karsı korumalıdır.
______________________
FREEDOM KULLANIMI

Freedom ise gamekillerden farklı olarak kullanımı daha kolay ve başkadır. Çünkü gamekillerde direk parayı ayarlıyoruz vs. Freedom da ise oyunda gerçek para ile satılan bölümdeki eşyaları para ödemiş gibi göstererek alıyoruz.
_________________
Telefonunuza Freedom uygulamasını yükleyin ve uygulamaya girin uygulamaya girince telefonunuzdaki tüm yüklü programlar karsınıza cıkacaktır. Bizim onlarla işimiz yok sadece o menüde iken telefonunuzun menü tuşuna basın karsınıza START yeri gelmesi lazım orası ya START dır ya STOP START ise uygulama etkin değildir.
__________________
STOP ise etkindir. Ben Etkin olmadıgını var sayarak anlatıyorum. START a basın herhangi bir oyuna girin bu oyun kredi kartı ile ödeme isteyen bi oyun olsun ve oyunda gercek para ödeyerek eşyalar alacağınız bölüme gelin fiyatı yazan herhangi bir şeye tıklayın ve devam et diyin ekranda ÖDEME TAMAMLANMIŞTIR yazısı çıkacaktır. Böylelikle sahte hesap ile ödeme yapmıs gibi gösterdik ve eşyayı aldık eğer esyayı bu sekilde alamadıysanız oyun freedom a karsı koruma altındadır.

FREEDOM LİNK:   https://docs.google.com/file/d/0BwmmeY6doeN-S1lBcVZSb2kyTjQ/edit?usp=sharing

GAMEKİLLER LİNK:  https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.mc1.sq

NOT: SORUN YAŞADIĞINIZ BİR YER OLURSA AŞŞAĞIYA YORUM OLARAK BELİRTEBİLİRSİNİZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM TEŞEKKÜRLER

DİPNOT : ALINTIDIR ARKADAŞLAR EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞA TEŞEKKÜREDERİM

Android Oyunlarda Hile Nasıl Yapılır,Gerekli Uygulamalar Hangileri ? hakkında 5 yorum var.

  1. Root lazım nedemek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Root şu demek arkadaSım root ana bisey nasil
      İndirceni soyleyim internete ........ Root . Yerine
      Tel in markasi gelcek indir root at

      Sil
  2. SAYIN ADMİN ŞİMDİ LEGEND ONLİNE MOBİLE OYUNUNDA DENEYECEĞİM İNŞALLAH OLUR OLMAZ İSE SİZE TEKRAR DANIŞACAĞIM TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  3. Hero of legends de deneyen var mi

    YanıtlaSil
  4. Slm admin tlfnum rootlu iki programida yukledim ama 8 ball pool da ise yaramadi bana onere bileceginiz baska bir pragram var mi acaba simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil

Yorum yaparken kendini çok bilgili biriymiş gibi sanıp paylaşımlara çamur atanlar haddini bilsin.
Yorumunuzda küfürlü içerik bulundurmayacağınızı kabul etmiş sayılırsınız.
Yorumunuzda yukarıdaki paylaşım ile ilgili sorularinızı sorabilirsiniz ve işe yariyorsada bir teşekkürü eksik etmeyeceğinizi biliyoruz :)

Sponsor Reklam

Android Güncel Hileler

İletişim

Sizler için en iyi android oyun hileleri ve tabiki android mobil uygulamaları... İşimizde uzmanız. İletişim Adresimiz; E-Posta: